Achtdaagse wintereis naar Zweden

Een reis bomvol met sneeuw, rendieren, wol, cultuur én prachtige natuur!

 

Van zaterdag 18 januari t/m zaterdag 25 januari 2025

De allereerste editie van de achtdaagse reis naar Zweden is een feit! De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een fantastische reis te gaan worden.

Of je nu alleen mee wilt gaan of samen met een reisgenoot, door de unieke invulling van de activiteiten zal iedereen volop kunnen gaan genieten!

Behalve workshops in voornamelijk het naaldvilten, maar in overleg ook andere creatieve invullingen, zullen er ook diverse dagelijks winterexcursies en activiteiten worden uitgevoerd. Op dit moment is het programma nog niet volledig ineen gezet, maar bijzonder wordt het zeker.
Het vervoer van en naar al de excursies en de drie maaltijden per dag, ontbijt, lunch en diner zijn bij de prijs inbegrepen. Het verblijf is ofwel in een privé kamer, ofwel in een gedeelde kamer, dit is nog niet volledig bekend. Enkele excursies/cursussen zullen als extra optie geboekt kunnen gaan worden.
Voor diegene onder jullie die zich zorgen maken, iedereen ongeacht ervaring of kunnen is alles op eigen niveau mogelijk!
Het volledige programma zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt.
Daarnaast krijgt elke deelnemer een mooi reisboek waarin veel informatie over de excursies en andere aanvullende zaken te lezen zijn.
Op het moment dat de groep compleet is zal er tevoren een kennismakingsmoment met de groep afgesproken gaan worden waarbij er aanvullende en resterende informatie gegeven wordt. Dit kennismakingsmoment kan ook indien gewenst digitaal plaats vinden.

Kortom een bijzondere reis met een gevarieerd programma om de witte wereld van de sneeuw in Zweden te gaan ontdekken!

De kosten voor deze 8-daagse reis is op dit moment nog niet bekend.
Heb je nog vragen of wil je nog een mondelinge toelichting dan is dat zeker mogelijk!
Mocht je interesse hebben om deel te nemen aan de reis, dan hoor ik graag van je, bij voorkeur via het contactformulier of via Facebook.

Wie weet zien we wel rendieren!