Achtdaagse wintereis naar Zweden

Een reis bomvol met sneeuw, rendieren, wol, cultuur én prachtige natuur!

 

Van zaterdag 18 januari t/m zaterdag 25 januari 2025

De allereerste editie van de achtdaagse reis naar Zweden is een feit! De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een fantastische reis te gaan worden.

Of je nu alleen mee wilt gaan of samen met een reisgenoot, door de unieke invulling van de activiteiten zal iedereen volop kunnen gaan genieten!

Behalve workshops in voornamelijk het naaldvilten of andere creativiteit, zullen er ook diverse dagelijks winterexcursies en activiteiten worden uitgevoerd. Het programma is bijna volledig, bijzonder wordt het zeker.
Het vervoer van en naar al de excursies en de drie maaltijden per dag, ontbijt, lunch en diner zijn bij de prijs inbegrepen. Het verblijf is in een privé kamer met gedeeld sanitair.

Ongeacht ervaring of kunnen is zoals altijd bij mij alles op eigen niveau mogelijk!

Daarnaast krijgt elke deelnemer een mooi reisboek waarin veel informatie over de excursies en andere aanvullende zaken te lezen zijn.
Op het moment dat de groep compleet is zal er een kennismakingsmoment met de groep afgesproken gaan worden waarbij de resterende informatie gegeven wordt. Dit kennismakingsmoment kan ook indien gewenst digitaal plaats vinden.

Kortom een bijzondere reis met een gevarieerd programma om de witte wereld van de sneeuw in Zweden te gaan ontdekken!

Voor aanvullende informatie en de kosten voor deze unieke reis kan je mij benaderen via het contactformulier of via Facebook. Wil je eventueel nog een mondelinge toelichting dan is dat zeker mogelijk! Let op, de hoeveelheid plekjes zijn beperkt dus neem ook bij twijfel contact op!
Ook als je je wilt inschrijven voor deze reis neem dan contact met me op via het contactformulier of via Facebook.

Wie weet zien we wel rendieren!